Inici

Afectacions de trànsit amb motiu de les competicions de patinatge alpí en línia, els dies 29 i 30 de juliol

Foto Pg de la Pau
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.07.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que la celebració de les competicions de patinatge alpí en línia previstes pel cap de setmana del 29 i el 30 de juliol, comportarà diverses alteracions de trànsit a la zona del Passeig de la Pau. Les afectacions es produiran el dissabte, d’11 del matí a 7 de la tarda, i el diumenge, de 6 del matí a 4 de la tarda.

El circuit per a les proves de patinatge alpí s’instal·larà en el tram ascendent del Passeig de la Pau i ocuparà l’espai que va des del carrer Pere III fins la Plaça de la Creu. Això provocarà talls de circulació en els accessos al Passeig de la Pau en el tram esmentat. Paral·lelament, també es prohibirà l’accés al carrer Gran Via (des del Passeig de la Pau al carrer Barcelona) i al carrer Pere III (des del Passeig de la Pau al carrer Barcelona).

Pel que fa als vehicles que accedeixin a la ciutat per l’entrada Berga Sud, podran circular per la carretera de Sant Fruitós fins a la rotonda de Guillem de Berguedà. Allà, els conductors que vulguin dirigir-se cap a la Rasa dels Molins, podran fer-ho a través dels carrers Guillem de Berguedà, Barcelona i Josep Mª Badia i Sobrevies. Tanmateix, es permetrà la circulació de vehicles per la carretera de Sant Fruitós en direcció al carrer del Roser fent ús de la rotonda que hi ha a tocar de la benzinera.

Per últim, cal esmentar el canvi d’ubicació de les parades de taxis i d’autobús establertes habitualment al capdamunt del Passeig de la Pau. D’una banda, la parada de taxis es traslladarà al carril de baixada del Passeig de la Pau, davant de l’oficina de l’entitat bancària BBVA (antiga Catalunya Caixa) i d’altra banda, la parada d’autobús se situarà al final de la carretera de Sant Fruitós (calçada lateral), en el tram més proper a la rotonda de Guillem de Berguedà.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga