Inici

L’Ajuntament de Berga apel·la a la consciència col·lectiva i la col·laboració de la ciutadania per fer front al coronavirus

Data de publicació: 20.03.20

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha emès un missatge adreçat als veïns i veïnes de la ciutat per prendre consciència col·lectiva de la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem i per reiterar la importància de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals per aturar la pandèmia i reduir el període de confinament.

Venturós s’ha dirigit, especialment, a les persones grans i les persones vulnerables per recordar-los que cal reduir la mobilitat i realitzar aquells desplaçaments que siguin estrictament imprescindibles. En aquest sentit, ha recordat que l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga està a disposició d’aquelles persones que ho puguin necessitar i també ha esmentat la xarxa de voluntaris i voluntàries que s’ha posat en marxa al Berguedà. Es tracta d’una iniciativa solidària sorgida de la societat civil per realitzar aquelles tasques que no poden fer les persones en risc a causa del confinament.

L’alcaldessa també ha mostrat el seu agraïment a la tasca que està desenvolupant el personal sanitari, els serveis d’emergència i els cossos de seguretat, els treballadors i treballadores del servei de recollida de residus, el personal dels comerços encarregats de garantir el subministrament de productes de primera necessitat a la població i els mitjans de comunicació.

Per últim, Venturós, ha comentat que el consistori està treballant per establir un paquet de mesures per fer front a la situació actual que es concretarà properament.Berga, 20 de març de 2020 – Hora: 15:00 h


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga