Inici

La Coral de l’Escola de Música estrenarà el Rèquiem de Kim A. Arnesen en el Concert de Setmana Santa

Cartell Concert de Setmana Santa EMMB
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.04.17
La Coral de l’Escola de Música de Berga presenta una nova edició del seu tradicional Concert de Setmana Santa. En aquesta ocasió, la proposta del centre es basa en el Rèquiem de l’autor noruec Kim André Arnesen composat el 2014 i que esdevindrà l’estrena d’aquesta obra a l’estat espanyol.

El concert comptarà amb la participació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 que, juntament amb els alumnes de l’orquestra de l’escola, es faran càrrec de la part instrumental de l’actuació. Es tracta d’una col•laboració que forma part de l’aposta del centre per a proveir els alumnes d’experiències d’intercanvi amb professionals en actiu amb l’objectiu d’oferir-los noves i enriquidores oportunitats d’aprenentatge. A més, el concert comptarà amb la intervenció de Judit Subirana, ex alumna del centre que actualment està cursant estudis de cant al Prins Claus Conservatorium de Groningen, juntament amb l’alumne de només 9 anys, Ton Costa. Tots dos interpretaran les parts solistes de la composició.

L’obra que es presenta enguany conté fragments de textos que no són propis de la missa de Rèquiem i, segons l’autor, aquest fet pretén ser inspirador per les persones que no troben un significat a la seva pròpia vida. No és una obra dedicada a ningú en particular, sinó que l’autor la proposa per a donar consol o per a oferir un moment de record i honorar els éssers estimats que ja no hi són.

El concert de Setmana Santa de l’Escola Municipal de Música de Berga es farà demà divendres, 14 d’abril, a l’església de Santa Eulàlia, situada a la plaça de Sant Pere. L’actuació començarà a les 6 de la tarda i les entrades es poden comprar a: Tictactiquet.com

D’altra banda, el Teatre Municipal de Berga acollirà l’actuació de la National Youth Wind Orchestra of Luxembourg. L’actuació s’emmarca dins del 5è Cicle música per a la ciutat que organitza l’Escola Municipal de Música de Berga i que inclou diverses actuacions de les diferents formacions del centre fins el mes de juliol. En aquest cas, es tracta d’un concert de música de banda que es farà el diumenge, 16 d’abril, a les 6 de la tarda. L’entrada per a l’espectacle és gratuïta.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga