Inici

'La Llamada', la comèdia musical de l’any arriba al Teatre Patronat aquest dijous de la mà del Cicle Gaudí de cinema

Cartell 'La llamada' Cicle Gaudí febrer 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la pel·lícula 'La llamada' de Javier Ambrossi i Javier Calvo
Data de publicació: 13.02.18
La temporada cinematogràfica no s’atura i el Cicle Gaudí de cinema tampoc. L’Acadèmia del Cinema Català continua el seu projecte per acostar les pel·lícules de producció catalana als espectadors d’arreu del país programant una selecció de propostes de diversos gèneres a les sales que formen part del circuit estable de cinema català. Precisament, Berga és un dels municipis inclosos en aquesta iniciativa per acollir projeccions de forma habitual el tercer dijous de cada mes.

La propera cita del Cicle Gaudí serà aquest dijous, 15 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Patronat. En aquesta ocasió, es projectarà la comèdia musical La Llamada, dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, més coneguts amb el nom de ‘Los Javis’. La Llamada va començar sent una obra de teatre que es representava al hall del Teatro Lara de Madrid. El boca-orella va fer que el muntatge passés a representar-se de forma permanent a la sala principal del teatre i cinc anys després, l’obra s’ha convertit en una pel·lícula protagonitzada pel repartiment original de l’espectacle teatral. El film ha estat un autèntic fenomen entre el públic juvenil i ha aconseguit el reconeixement del sector cinematogràfic acumulant diversos premis en el seu palmarès. Per exemple, ha obtingut el Premi Gaudí del públic a la Millor Pel·lícula, dos Premis Feroz (Millor pel·lícula de comèdia i Millor tràiler) i un Premi Goya (Millor cançó original).

El film està ambientat en un campament cristià de Segòvia anomenat ‘La Brújula’. La Bernarda és una monja nouvinguda que vol salvar el campament amb la seva cançó “Viviremos firmes en la fe”. La germana Milagros és una jove novícia amb dubtes que recorda com li agradava el grup Presuntos Implicados. La María i la Susana són dues adolescents que han estat castigades i que tenen un grup musical que s’anomena Suma Latina, però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot comença a canviar... I és que a Déu li encanta Whitney Houston. La Llamada és una epopeia amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però que transcendeix i juga amb tots aquests gèneres esdevenint un cant a la llibertat. El film està protagonitzat per Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins Moore. El preu de l’entrada serà de 4,5€, però hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€), pels socis del Club Vanguardia (2x1) i pels socis l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

La pròxima sessió del Cicle Gaudí es farà el 15 de març i es projectarà La pell freda dirigida per Xavier Gens i basada en la novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

El Cicle Gaudí és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb la complicitat de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga i de l’entitat local 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga