Inici

L’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus obre el 6è 'Cicle de música per a la ciutat' amb una actuació de fantasia i ficció aquest diumenge

Cartell concert simfònic Conservatori de Música dels Pirineus 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.02.18
L’Escola Municipal de Música de Berga posa en marxa una nova edició del Cicle de música per a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que arriba a la sisena edició i que pretén donar a conèixer la tasca que es realitza al centre, però també té l’objectiu d’acostar la cultura musical a la ciutadania. Per això, s’han programat 9 actuacions que són fruit de l’activitat de les formacions de l’Escola de Música i del Conservatori de Música dels Pirineus, que es faran entre els mesos de febrer i juny del 2018.

L’Orquestra del conservatori integrada per alumnes de les escoles de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell serà l’encarregada d’obrir la programació aquest diumenge, 18 de febrer. Els membres de la formació oferiran un concert simfònic titulat Això és ficció, un espectable dirigit per Oleguer Aymamí que mostrarà el poder de la música a l’hora de convertir la ficció en realitat. El repertori del concert comptarà amb peces de bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió tan conegudes com ‘Batman’ i ‘Joc de Trons’, però també es podran escoltar músiques relacionades amb el concepte de la fantasia de diversos compositors d’origen rus com per exemple: Txaikovski, Rimsky-Kórsakov, Stravinsky i Xostacóvitx. Es tracta d’una bona oportunitat per apreciar l’esforç i el treball realitzat per una setantena de músics de les tres comarques que formen part del Conservatori de Música dels Pirineus (Alt Urgell, Berguedà i Cerdanya). L’actuació es farà al Teatre Municipal de Música de Berga, a les 6 de la tarda.

En el Cicle de música per a la ciutat també hi participaran les corals, les bandes i les orquestres durant les activitats de Setmana Santa, Sant Jordi i La Patum, entre d’altres. Per últim, cal destacar l’intercanvi musical que es produirà entre Berga i Mirandola en el mes de juny. El Coro Aurora provinent de l’escola d’aquesta localitat italiana realitzarà una actuació musical a l’església de Sant Francesc. Per a més informació sobre la programació del cicle podeu consultar les xarxes socials de l’Escola de Música.

Les entrades per assistir als concert de pagament es podran adquirir a través del portal web tinctiquet.com. L’alumnat de l’Escola de Música i del Conservatori de Música dels Pirineus podrà accedir als espectacles gratuïtament.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga