Inici

Solˇlicitud AP (TR901)

Com realitzar el trāmit:
1. QUČ ÉS?DESCRIPCIĶ

Trāmit pel qual el treballador de l'ajuntament de Berga pot solˇlicitar un permís, llicčncia o vacances

REQUISITS PREVIS

Per iniciar la tramitaciķ de la solˇlicitud caldrā el vist-i-plau del responsable de l’ārea o servei. En el cas de que l’interessat sigui el mateix responsable de l’ārea o servei el vist-i-plau el donarā el seu regidor. Aquest vist-i-plau es manifestarā amb una signatura digital del formulari solˇlicitud de permís, llicčncia o vacances. Aquest formulari solˇlicitud haurā de presentar-se signat, doncs, per l’interessat i el seu responsable o regidor de l’ārea o servei al que pertany. Cas de no disposar de certificat electrōnic, s’imprimirā el formulari solˇlicitud en paper, es signarā amb signatura manuscrita i es presentarā a l’Oficina d’Atenciķ ciutadana (OAC) per quč sigui tramitat electrōnicament en la seva representaciķ.

Per a solˇlicituds de conciliaciķ familiar cal aportar justificant del motiu de la conciliaciķ, en cas de no tenir-ne descarregar formulari, omplir-lo i signar-lo.


2. DESCARREGA EL FORMULARIDescarregar el següent formulari i omplir-lo adequadament amb les dades demanades.
3. TRAMITACIĶELECTRŌNICAMENT

Omplir el formulari d'instāncia genčrica que trobarās en el següent enllaį i adjuntar


* ABANS D'ENVIAR el formulari és OBLIGATORI ADJUNTAR tota la DOCUMENTACIĶ.
RECOMANACIONS ABANS DE REALITZAR LA TRAMITACIĶ ELECTRŌNICA

PRESENCIALMENT


No es possible


5. MÉS INFORMACIĶPer a més informaciķ (TERMINIS, NORMATIVA, etc.)clicar en el següent ENLLAĮTORNAR A L'INICIAjuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga