Inici

Salut a l'estiu 2019

Cartell Salut a l'estiu 2019
Ampliar en una finestra emergent
L’Ajuntament de Berga i els centres esportius de la ciutat s’han proposat un repte: fer que els veïns i veïnes mantinguin els hàbits saludables durant una època de l’any en què es produeixen canvis en les rutines diàries a causa de l’arribada del període estival. Per fer-ho, el consistori i els centres posaran en marxa una nova edició del projecte ‘Salut a l’estiu’, un programa estable d’activitats esportives per promoure la salut i la pràctica d’activitat física durant els mesos d’estiu.

El programa ‘Salut a l’estiu’ es portarà a terme de l'1 de juliol al 30 d’agost a les instal·lacions de la piscina municipal situades a la zona esportiva Toni Sabata. En aquesta ocasió, els monitors i monitores d’El Tossalet i el Centre Esportiu i d’Estètica Corporal (CEEC) s’encarregaran de dirigir les sessions de cadascuna de les modalitats esportives que es realitzaran en funció de la seva intensitat. Aquest any, el programa inclourà una dotzena d’activitats diferents com ara pilates, zumba, ioga, cardioboxing, cross-training, aiguagim, aquazumba, meditació, circuit training i body combat

Enguany es repetiran les sessions de contacontes i hi haurà tallers infantils de manualitats, a càrrec del Centre Pedagògic Aprendre a Aprendre de Berga.

Totes les activitats que formen part del programa ‘Salut a l’estiu seran gratuïtes i no serà necessari inscriure’s prèviament per participar-hi. En cas de pluja, les classes quedaran suspeses.
Data:
Lloc:
Zona esportiva Toni Sabata

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga