Inici

Taller Aliança família i escola - Escola de famílies

Cartell del taller 'Aliança família i escola'
Ampliar en una finestra emergent Cartell del taller 'Aliança família i escola'
Berga inicia la quarta edició de l’Escola de famílies amb noves propostes per facilitar la tasca educadora de les famílies a través de la reflexió i l’aprenentatge. El projecte impulsat per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i les associacions de mares i pares dels centres educatius de la ciutat comptarà enguany amb vuit activitats gratuïtes que es realitzaran de forma itinerant a les escoles de primària públiques i concertades del municipi entre els mesos d’octubre i març per fomentar la mobilitat i la relació de les famílies dels diversos centres.

L’activitat ‘Aliança familiar i escola’ és la segona que es realitza enguany i constarà d'un taller de dues sessions, els dies 13 i 20 de novembre, en el que les famílies podran reflexionar i analitzar els elements, les situacions, les dinàmiques i les estratègies presents en l’educació dels infants.

El taller està inclòs en la primera part de la programació que estarà formada per un cicle de quatre conferències en què es tractaran diverses temàtiques com per exemple: l’acompanyament i la sobreprotecció dels infants, la relació entre famílies i escoles, la gestió de l’agenda escolar i l’ús de pantalles, les emocions i la sexualitat.

La dinamització de l’activitat serà a càrrec de l’entitat Teatre del Buit i consistirà en l’escenificació, en clau d’humor, de les interaccions habituals que es produeixen en la relació entre família i escola.

Dates:
Primera sessió del taller

Dia: dimecres, 13 de novembre
Hora: 18:00h
Lloc: Escola Santa Eulàlia

Segona sessió del taller
Dia: dimecres, 20 de novembre
Hora: 18:00h
Lloc: Escola Santa Eulàlia
Data:
Lloc:
Escola Santa Eulàlia, Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga