Inici

Salut a l'estiu 2020

Salut a l'estiu 2020
Ampliar en una finestra emergent Cartell 'Salut a l'estiu' 2020. Autor: Rubén Torres

‘Salut a l’estiu’, el programa d’activitats esportives i divulgatives tornarà a promoure els hàbits saludables i l’exercici físic per cinquè any consecutiu a Berga. La iniciativa impulsada per l’àrea d’Esports juntament amb centres esportius i pedagògics de la ciutat sumarà noves col·laboracions que permetran incrementar l’oferta d’activitats gratuïtes que es portaran a terme del 6 de juliol al 28 d’agost, a l’entorn de les instal·lacions de la zona esportiva municipal Toni Sabata. L’edició d’enguany també inclourà tallers infantils i activitats a la natura organitzades per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de diversos docents de la comarca que de manera voluntària oferiran els seus coneixements als nens i nenes de la ciutat.

Les activitats que formen part del programa ‘Salut a l’estiu’ seran gratuïtes i no serà necessari inscriure’s prèviament per participar-hi. El punt de trobada de les activitats que es realitzaran a les instal·lacions esportives serà la pista vermella situada a l’accés de l’equipament de les piscines. En cas de pluja, les sessions quedaran suspeses i no es programaran de nou.

‘Salut a l’estiu’ és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Berga que compta amb la col·laboració d’El Tossalet, CEEC, Crossfit Berga, Aprendre a Aprendre, Grup de Defensa de la Natura del Berguedà i diversos docents de la comarca que de manera voluntària oferiran els seus coneixements als nens i nenes de la ciutat.

Consulta la programació d'activitats en aquest enllaç.

Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga