Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial acorden col·laborar per concretar l’obertura dels establiments comercials durant el període de desescalada del coronavirus
  Data de publicació: 30.04.20

  L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial han iniciat les converses de col·laboració per avaluar el Pla d’Obertura d’establiments comercials que ha elaborat l’entitat pels seus associats. L’objectiu és estendre la iniciativa, en la mesura del possible, a la resta d’establiments de la ciutat per garantir que els comerços i serveis que tenen permesa l’obertura en la primera fase del Pla de desescalada, establert per les autoritats governamentals, puguin fer-ho amb seguretat.

  El Pla d’Obertura de Bergacomercial constarà d’un seguit de mesures preventives i protocols que hauran de seguir els establiments per aconseguir que la reobertura al públic es realitzi amb les màximes garanties de seguretat per a la ciutadania i pels comerciants.

  El consistori berguedà està treballant per concretar una mesura aplicable a tots els comerços i serveis de la ciutat per facilitar-ne la reobertura amb seguretat.

  Les mesures sanitàries que hauran de complir els comerços i serveis seguiran les directrius que determinarà properament l'organisme competent de la Generalitat de Catalunya per a cadascun d’ells.

  L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial resten a l’espera de la publicació del BOE per informar quins comerços podran obrir i quan podran fer-ho.

  Properament es concretarà l’abast de l’acord i s’informarà dels detalls d’aquest pla local de reobertura comercial.
 • L’Oficina de Gestió Tributària Bages-Berguedà informa sobre els mitjans de pagament de tributs vençuts o a punt de caducar
  Data de publicació: 30.04.20

  L’Oficina de Gestió Tributària Bages-Berguedà informa les persones contribuents sobre els mitjans de pagament dels tributs amb data vençuda o a punt de caducar. Es tracta principalment, de rebuts de cobrament periòdic i de liquidacions d’ingrés directe de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), entre d’altres.

  Si disposeu d’un document amb el termini de pagament vençut:

  - Si es tracta d’un rebut de cobrament periòdic, atès que el seu termini de pagament ha estat ampliat, podeu efectuar el pagament amb el mateix rebut:

  • Pagament en els caixers automàtics habilitats a l’efecte
  • A l'adreça http://orgt.cat/pagartributs
  • O bé, per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  - Si es tracta d’una liquidació d’ingrés directe, atès que el seu termini de pagament s’ha vist ampliat, podeu:

  • Descarregar-vos un nou document de pagament a orgt.cat/pagartributs, des d’on també podreu efectuar el pagament
  • O bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  - Si es tracta de la notificació de la provisió de constrenyiment, atès que el seu termini de pagament s’ha vist ampliat, podeu:

  • Descarregar-vos un nou document de pagament a orgt.cat/pagartributs, des d’on també podreu efectuar el pagament
  • O bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  Per a més informació, podeu consultar el web www.orgt.diba.cat.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga