Inici

Mariā Mirķ Manubens

Mariā Mirķ Manubens

Regidor Mariā Mirķ
Ampliar en una finestra emergent Mariā Mirķ (CUP)

Vaig néixer a Berga el 14 de desembre de 1985. Soc tčcnic superior en Administraciķ i en Gestiķ Comptable i Fiscal, soci en excedčncia de la cooperativa Tres Branques SCCL i gerent de la sala de festes La General. Des del febrer de 2018 també soc pare de la Muriel.

He fet de Cap a l’Agrupament Escolta Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella i soc militant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) on vaig formar part del nucli impulsor de Berga l'any 2005. .

Sempre he estat estretament vinculat al moviment independentista de la ciutat destacant la meva implicaciķ en l'organitzaciķ local de la consulta popular sobre la independčncia dels Paīsos Catalans el 2009 i més tard, en la fundaciķ de l'ANC Berga, de la qual vaig ser-ne el secretari durant anys. Vaig ser també part implicada en l'organitzaciķ del Referčndum del Primer d'octubre de 2017.

Tinc iniciativa, capacitat d’adaptaciķ, d'organitzaciķ i de treball en equip. Soc flexible i responsable. Tinc, sobretot, ganes d’aprendre.

Em vaig presentar a les eleccions municipals perquč vull posar el meu temps i els meus coneixements al servei de la ciutat i de la unitat popular.

A l’Ajuntament de Berga soc quart tinent d’alcaldia i m’encarrego de gestionar l’ārea d’Hisenda.


  • Data presa possessiķ: 15 de juny de 2019
  • Declaraciķ d'activitats i béns.
  • Retribucions: Import brut mensual: 1.104,96€. Import brut anual: 15.469,44€. Dedicaciķ: 50%.

e-mail
miromm@ajberga.cat

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga