Inici

El Consell Comarcal i els ajuntaments de Berga i Puig-reig rebutgen la violència entre joves berguedans

Data de publicació: 20.12.19
El dimecres, 18 de desembre, al vespre a Puig-reig, es va produir una baralla entre veïns del municipi i veïns de Berga. Degut a aquesta situació, diversos representants institucionals s’han reunit aquest divendres al Consell Comarcal del Berguedà. En la baralla, que va coincidir en un moment de molta afluència de gent, s’hi van veure involucrats diversos joves i un d’ells va ser ferit per arma blanca. En aquests moments, hi ha 4 persones detingudes i no es descarten més detencions.

Aquest matí, s’ha produït una trobada on hi han assistit el president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara, l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, el regidor de Drets Socials bàsics, Ivan Sánchez, l’alcalde de Puig-reig, Josep M. Altarriba, el regidor de Puig-reig, Josep Parera, representants dels Mossos d’Esquadra i personal tècnic.

Des de les diferents institucions es vol posar de manifest el rebuig a la violència de qualsevol tipus, especialment i en aquest cas, entre joves dels municipis del Berguedà.

La baralla va esclatar per un conflicte provinent de dies anteriors entre els joves. La policia està investigant les raons de fons de la baralla.

Les administracions estan treballant mesures de prevenció de la violència per a què no es tornin a produir situacions d’aquest tipus. Des dels serveis d’atenció social, s’està realitzant l’acompanyament de les famílies afectades i des del servei de mediació es preveu portar a terme un procés restauratiu entre les persones afectades.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga