Inici

El Consell d’Infants de Berga participarà demà a una trobada amb la resta de Consells d’Infants a Barcelona

Data de publicació: 07.06.13
Amb l’objectiu de fer participar a tots els Consellers i Conselleres d’una mateixa activitat, compartint experiències de cada municipi i gaudint d’un dia amb altres companys i companyes que formen part dels Consells d’Infants d’arreu de la província de Barcelona, demà es farà una trobada lúdica a la capital catalana en la qual hi participarà també el Consell d’Infants de Berga.

L’activitat, que tindrà format de gimcana, constarà de tres proves dedicades a les diferents temàtiques que els Consellers i Conselleres han treballat durant els últims anys a la seva ciutat i la darrera prova serà dedicada a l’orientació i geolocalització.

Aquesta trobada es farà a l’Escola Industrial de Barcelona i comptarà amb infants de diferents municipis com Sallent, Súria, Granollers, L’Hospitalet, Barcelona, entre altres.
Amb aquesta sortida es donarà per acabat el curs amb el Consell d’Infants de Berga fins el mes de setembre, que es canviaran la meitat dels seus participats, per tornar a constituir-lo i aportar idees, opinions i compromís davant de l’equip de govern municipal.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga