Inici

El Consell d’Infants segueix treballant en el projecte d’un ‘skate’ per la ciutat amb la col·laboració de l’empresa In Out

Foto de grup acabada la jornada de treball intern del Consell d'Infants
Ampliar en una finestra emergent Foto de grup acabada la jornada de treball intern del Consell d'Infants
Data de publicació: 09.05.14
Aquesta setmana l’empresa In Out, que s’encarregarà de l’execució del futur ‘skatepark’ que es farà a Berga, ha presentat al Consell d’Infants el projecte elaborat a partir del disseny i les propostes fetes per aquests infants de 5è i 6è de primària, que durant tot el curs han estat elaborant propostes i negociant per tal de poder-lo fer realitat.

Durant la jornada, els infants representants de les diferents escoles van comptar amb la presència de joves practicants de l’skate a Berga i amb riders com el campió d’Espanya d’skate, Jose Manuel Roura; en Sergi Arenas, en Paco Benguerel i en Fonsi Ferrer, tots ells riders professionals de diferents disciplines com l’skate, el wakeboard, el wake skate, o el surf. Aquesta trobada va permetre un intercanvi d’opinions i punts de vista entre els diferents implicats en aquest món, amb l’objectiu d’aconseguir un ‘skate’ a Berga que respongui en la mesura del possible a la voluntat dels i les que n’estan liderant el projecte.

El futur ‘skatepark’ estarà situat al parc del Lledó i s’obrirà a nens i nenes de totes les edats, així com també a adults que també practiquen aquest esport. La intenció és que sigui un espai polivalent, apte per a tothom, tal com han demanat els Consellers i conselleres de la ciutat. En aquest sentit, els i les Conselleres també han treballat en la redacció d’una normativa tant de seguretat com de manteniment adaptada a les necessitats d’un espai d’aquestes característiques.

Els Consellers i Conselleres també van aprofitar la jornada per formar part del jurat del concurs de cartells per a la campanya de recollida de material escolar ‘És bàsic’ ja que properament s’iniciarà la segona fase d’aquesta campanya, juntament amb totes les entitats socials de la ciutat i el cartell estarà dissenyat per part d’un o una alumne d’un centre educatiu de secundària de Berga.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga