Inici

Berga inaugura demà l’’Skatepark’ ideat a partir de les propostes del Consell d’Infants de la ciutat

El nou 'skatepark', al Parc del Lledó de Berga
Ampliar en una finestra emergent El nou 'skatepark', al Parc del Lledó de Berga
Data de publicació: 30.10.14
Demà, divendres dia 31 a 2/4 de 5 de la tarda, el Parc del Lledó de Berga acollirà la inauguració de l’’skatepark’, un projecte ideat a partir de les propostes i el treball del Consell d’Infants de la ciutat i que serà un espai obert a tothom que practiqui aquest esport.

L’aposta de la construcció d’aquest ‘skatepark’ respon també a una de les mancances detectades en el darrer procés participatiu amb joves i que va acabar formant part d’un dels punts de l’antic PLJ.

La inauguració comptarà amb membres del Consell d’Infants del curs 2013-2014, format per alumnat de 5è i 6è de primària, com a impulsors del projecte, i també amb els joves Roger Mateos, Ignasi Pascual i Sergi Esquerra, experts que han contribuït en l’assessorament sobre com havia de ser aquest nou ‘skatepark’ de Berga.

A banda dels parlaments a càrrec dels diferents implicats en aquest projecte, la inauguració comptarà amb el PD Reber Events, que amenitzarà l’acte convertint-lo en una estona de festa per als i les assistents.

La intenció de l’’skatepark’ que s’inaugurarà demà és que esdevingui un espai polivalent, apte per a tothom, tal com han demanat els Consellers i Conselleres de la ciutat. En aquest sentit, els mateixos també han treballat en la redacció d’una normativa tant de seguretat com de manteniment adaptada a les necessitats d’un espai d’aquestes característiques.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga