Inici

Berga promou el lleure i l’activisme local amb dos tallers de skate i street art per a infants i joves durant els dies de Pasqua

Taller de 'skate'
Ampliar en una finestra emergent Taller de 'skate'
Data de publicació: 09.04.19
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga ha programat una sèrie d’activitats gratuïtes destinades al públic infantil i juvenil que es portaran a terme durant el període de vacances escolars de Pasqua. Es tracta de dos tallers que tenen l’objectiu de fomentar l’activitat física i l’activisme local de forma lúdica i col•lectiva entre infants i joves de diverses franges d’edat. En concret, es realitzarà una nova edició de taller de skate i s’estrenarà un taller de street art per decorar les parets de les instal·lacions de l’espai jove de la ciutat.

L’art impregnarà les parets de l’espai jove

L’activitat més innovadora que s’oferirà durant aquests dies serà un taller de street art o art urbà, a càrrec de la il·lustradora, muralista, pintora, educadora i artista urbana, ‘Maga’. El taller consistirà en decorar les parets interiors de l’espai jove mitjançant l’ús de la tècnica del graffiti. Es tracta d’una proposta que pretén fomentar el coneixement de l’art urbà, així com promoure la creativitat i el desenvolupament d’habilitats artístiques fent que el jovent s’impliqui en l’envelliment d’un equipament destinat als nois i noies de la ciutat. L’activitat s’adreça a nens, nenes i joves a partir de 12 anys i caldrà portar roba que es pugui embrutar durant la realització del taller. La jornada de street art es farà el dissabte, 13 d’abril, en una doble sessió de matí i tarda, de 10 a 2 i de 4 a 8.

Matins sobre rodes al skatepark

La pràctica del skate és una activitat que ha anat guanyant adeptes en els últims anys. Per això, el consistori berguedà ha programat noves sessions del taller impartit per l’escola BraveSkate que donarà continuïtat a l’edició realitzada durant les festes nadalenques. L’objectiu d’aquesta activitat és que els participants puguin aprendre tècniques bàsiques per dominar el patinet i realitzar acrobàcies mitjançant la pràctica d’activitat física promovent els hàbits saludables. El taller de skate es farà del 15 al 18 d’abril, d’11 del matí a 2 del migdia, i podran participar-hi infants i joves a partir de 8 anys. L’ús del casc serà obligatori per realitzar l’activitat que es portarà a terme al skatepark, situat al Parc del Lledó.

Per participar en qualsevol de les dues propostes no serà necessari inscriure’s prèviament. Per a més informació, podeu contactar amb l’àrea de Joventut través del telèfon 93 821 35 53 – Extensió 342.

El programa d’activitats infantils i juvenils està impulsat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga