Inici

La 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperació se celebra amb èxit i dedica un record a Manela Quesada

Foto 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperació 2018
Ampliar en una finestra emergent 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperació de Berga i del Berguedà
Data de publicació: 14.05.18
Aquest dissabte es va celebrar a Berga la 9a edició de la Fira d’Entitats Socials i de Cooperació del Berguedà. La mostra organitzada per l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà es va realitzar al passeig de la Indústria. A la fira, hi van participar 12 entitats: Càritas, Creu Roja, Mans Unides, Associación Equinoterapia Española, ANC Berga, Ginkgo, Voluntariat per la llengua, AFABSS, Associació Pro disminuïts Psíquics del Berguedà, AFTRAC, ASFAMi i Grup Horitzó del Berguedà.

Les entitats participants han valorat positivament la fira ja que és una bona eina per fer d'aparador de les activitats i els serveis que ofereixen, però també per teixir xarxa entre les pròpies entitats. A la mostra d'enguany, es va retre homenatge a Manela Quesada. El Grup Horitzó del Berguedà va fer unes xapes amb una emoticona somrient i amb les paraules 'Per a tu, Manela'.

Durant la jornada es van realitzar altres activitats com la sessió de rehabilitació del coixí del cor, els tallers de fruita de Ginkgo, el taller de pintura de figuretes de La Patum del Grup Horitzó, l'animació dels pallassos Sol solet de la Farsa i el fi de festa va anar a càrrec de DJ Omar. L'Omar és un noi sirià que va arribar a Berga a través del Centre de Protecció Internacional per a persones demandants d'asil i està molt arrelat a la capital berguedana

La Fira d'Entitats Socials i de Cooperació forma part de la Primavera Social, de manera que les activitats continuen amb la xerrada 'La primavera i el cicle biològic dels arbres' de Joan Guitart el dimecres, 16 de maig, a les 6 de la tarda, a l'Hotel d'Entitats (antic Centre Cívic).

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga