Inici

“Practica els hàbits cibersaludables”, una campanya de conscienciació sobre la seguretat a Internet promoguda pel CESICAT

Imatge hàbits cibersaludables
Ampliar en una finestra emergent Campanya “Practica els hàbits cibersaludables” impulsada pel CESICAT
Data de publicació: 04.12.18
El CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de la Generalitat de Catalunya) ha posat en marxa una campanya Practica els hàbits cibersaludables, amb l’objectiu de generar una nova cultura de seguretat i de confiança a Internet. La voluntat és que la ciutadania incorpori la ciberseguretat en la seva quotidianitat per fer de la xarxa un espai segur, de respecte i de convivència.

La campanya s’emmarca en el programa Internet Segura, desenvolupat i executat pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és que la ciutadania es replantegi els hàbits de seguretat a la xarxa, ja sigui en l’ús dels ordinadors, telèfons mòbils o tauletes.

Podem trobar informació més detallada a “Practica els hàbits cibersaludables”, una campanya de conscienciació sobre la seguretat a Internet.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga