Inici

Acollida

Acollida

logo immigraciķ
Ampliar en una finestra emergent
Descripciķ:
El servei d’acollida facilita la primera acollida al municipi per tal que les persones nouvingudes a Berga tinguin accés a la informaciķ i als recursos dels quals disposa la ciutat.
Qualsevol persona nouvinguda a la ciutat pot dirigir-se a l'Ajuntament on se li realitzarā una entrevista d’acollida individual. Per donar a cončixer els serveis bāsics de la ciutat s’ha elaborat una guia d’acollida, que recull informaciķ sobre l’empadronament, l’accés a l’āmbit sanitari, l’educaciķ, el treball, l’habitatge, l’assessorament legal i els serveis socials. Estā redactada en sis idiomes: catalā, castellā, romančs, francčs, anglčs i ārab. Un cop proporcionada aquesta informaciķ, s’informarā dels cursos de Coneixement de l’Entorn, de les classes de catalā i de la posterior sessiķ de benvinguda grupal.

Les sessions de benvinguda tenen per objectiu oferir un espai de benvinguda oficial a la ciutat per part de l’Ajuntament de Berga a les persones nou empadronades, així com facilitar informaciķ general útil impresa i oral a totes aquelles persones empadronades recentment a la ciutat.Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga