Berga impulsa un recull de microrelats sobre la violència en la diversitat sexual i de gènere amb motiu del 25N

Última revisió 13-10-2022 12:16
13/10/2022

L’Àrea de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Berga i l’Associació LGTB TALCOMSOM promouen una iniciativa literària vinculada al Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25N).

Es tracta d’un recull de relats breus que pretén posar el focus en les violències masclistes, així com en la violència relacionada amb la diversitat sexual i de gènere, tenint en compte que totes les persones han de poder assumir, expressar i viure la seva sexualitat, sense més límits que el respecte als drets de les altres persones. La iniciativa comptarà amb un jurat que s’encarregarà de seleccionar els millors relats que es difondran en format paper i també a través dels mitjans digitals del consistori berguedà.  

Característiques dels microrelats

El certamen tindrà tres categories: adolescents (de 12 a 16 anys), joves (de 17 a 24 anys) i adults (més de 25 anys). Els relats hauran de tenir una extensió màxima de 250 caràcters i es podran presentar un màxim de dues propostes per persona. Els relats presentats hauran de ser originals i inèdits, això significa que no poden haver estat presentats ni premiats en altres concursos. A més, no es podrà adjuntar imatges ni fotografies en els textos.

Termini de presentació dels textos

Les persones interessades en participar en el certamen literari podran presentar les seves propostes fins al 28 d’octubre de 2022. Els textos es poden enviar a través de l’adreça de correu electrònic de l’Àrea de Feminisme i LGTBI (feminisme@ajberga.cat) o per WhatsApp (667 840 303).

Imatge - Microrelats 25N
Imatge - Microrelats 25N
Autor: Marta Obradors