Museus

Visites als Museus

La ciutat de Berga ofereix al públic la visita al Museu Comarcal de Berga, on hi trobarà l’exposició permanent sobre el passat medieval, carlí i preindustrial de la ciutat.

El Museu de Berga també promou el coneixement del patrimoni cultural a través d’exposicions temporals, conferències i activitats de divulgació durant tot l’any i dirigides a tota la ciutadania.

L’any 2020 tota la comparseria de la Patum fins aleshores exposada a la Casa de la Patum,  és traslladada a la nova sala d’exposicions del Convent de sant Francesc. L’exposició, “LA PATUM AL CONVENT DE SANT FRANCESC” permet gaudir de la Patum des d’una “perspectiva nova, propera i real.

 

Més informació la trobareu al nostre espai web: www.turismeberga.cat o trucant al telèfon 93 821 13 84 i us aconsellaran de quina és la vostra visita guiada que s’adapta a les vostres necessitats.

 

Visites guiades

Des del Museu Comarcal de Berga i l'Oficina de Turisme s'ofereixen visites guiades a la ciutat de Berga i els seus entorns per a tot tipus de grups ja siguin escolars, jubilats, especialitzats, etc... Disposem de guies especialistes que us ensenyaran la ciutat i la natura que l'envolta.


Cal reservar-les quinze dies abans. Més informació la trobareu al nostre espai web: www.turismeberga.cat o trucant al telèfon 93 821 13 84 i us aconsellaran de quina és la vostra visita guiada que s’adapta a les vostres necessitats.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-03-2022 09:37