Cicle de passejades de gent gran: Berga

Berga és la quarta població que acollirà el cicle de passejades de gent gran, un projecte impulsat per l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments de la província que participen en la iniciativa.

Aquest projecte ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de la demarcació i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran. A més, fomenta l'afició de fer caminades amb regularitat, motiva l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements sobre el món natural, i afavoreix les relacions interpersonals entre la gent gran.

Passejada a Berga
Data: dijous, 14 de març
Hora: 10 h. C/ Climent Peix (davant el trencant de la pista: camí del Serret). Horari final de la passejada: 13 h (a l’Hotel d’Entitats)

Lloc dels àpats: Hotel d’Entitats (esmorzar a les 9 h i dinar a les 13:30 h)
Durada de la caminada: 2-3 hores
Inscripcions: envia un missatge de WhatsApp al telèfon 674 642 771
Cal portar roba i calçat adequat per a l’activitat (a l’hivern roba d’abric i impermeable, si s’escau) i una motxilla petita amb aigua, esmorzar i dinar. Per a l’activitat també es necessiten bastons de marxa nòrdica (l’Ajuntament de Berga els podrà proporcionar a qui els necessiti).

L’activitat compta amb la direcció de personal tècnic de marxa nòrdica que acompanya el grup durant el desenvolupament de la caminada.  

Berga forma part d’aquest cicle de passejades a través de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de l'equip de monitors Club Esquí Berguedà i el suport de la Diputació de Barcelona.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-11-2023 10:44