Salutació de l'equip de Govern


Benvingudes i benvinguts al portal virtual d’informació municipal de Berga.

Una ciutat on passat, present i futur es troben per oferir a la gent que hi resideix i la que ens visita tot un seguit de serveis i atractius. Cultura, història, patrimoni, festes, esports, medi ambient, paisatge, fires, comerç, empresa, gastronomia, turisme i molts altres atributs es donen la mà per configurar un lloc privilegiat on desenvolupar vides plenes de dignitat i oferir el millor que tenim a aquelles persones que ens visiten.

A través d'aquest espai digital volem mantenir una via de comunicació directa amb vosaltres: explicar el funcionament del consistori, transmetre les notícies que es generen des de l’Ajuntament de Berga, donar projecció a la ciutat i facilitar tota la informació a l'abast de la ciutadania. 

Un espai que serveixi per fomentar la participació ciutadana i difondre tots els serveis i tràmits que podeu realitzar de forma senzilla. Un espai que acosti la informació i la normativa que us afecten. Un espai per apropar-vos a totes les regidories que treballem per a la ciutat. Un espai que us podeu fer vostre per conèixer d’una forma propera l’engranatge de la ciutat. 

I un espai en el qual l’equip de govern intentem compartir la nostra il·lusió per fer de Berga una ciutat més cohesionada i més justa mitjançant la dedicació, l’esforç i la responsabilitat, on es reflecteixi la identitat i la modernitat, liderant la comarca, i que ens faci sentir orgullosos i orgulloses de la nostra ciutat i del nostre país.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-06-2023 11:51