Cicle Gaudí: "Saben aquell"

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui a terme les actuacions tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure’s amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”

Saben aquellés la proposta d’abril del Cicle Gaudí. La pel·lícula va ser guardonada amb set guardons als XVI Premis Gaudí.

Direcció: David Trueba

Guió: David Trueba i Albert Espinosa

Interpretació: David Verdaguer, Carolina Yuste, Cristina Hoyos, Jordi Corominas, Marina Salas, Pedro Casablanc i Ramon Fontserè.  

Durada: 117 min.
Gènere: drama i comèdia
Versió: original en català
Producció: Ikiriu Films, Atresmedia Cine i La Terraza Films.

Pel·lícula no recomanada per a menors de 7 anys

Data: dijous, 18 d’abril
Hora: 20:30 h
Lloc: Cinema Patronat
Preu: 4,5 € (entrada general), 3 € (Carnet Jove), 2x1 (Club Vanguardia) i descomptes pels socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Organitza: Acadèmia del Cinema Català
Col·labora: 9,5 mm Grup Internacional Cinematogràfic i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga.

Per a més informació podeu consultar el web www.ciclegaudi.cat.
 

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-04-2024 22:41