Concert: Centenari de Manuel Oltra amb Ot Ortega i la Cobla Berga Jove

L’any 2022 es commemora el centenari del naixement de Manuel Oltra i Ferrer, amb motiu del qual, la Cobla Berga Jove amb Ot Ortega al piano, volen recordar la figura del mestre Oltra amb la seva música i la d’algun dels seus referents. El repertori, a més d’obres d’Oltra, inclou peces de Ricard Lamote de Grignon, Joaquim Serra, i una estrena del compositor Robert Agustina.

Amb la seva joventut, Ot Ortega ha finalitzat els estudis de Grau Professional de Música. Actualment, és alumne de Vladislav Bronevetzky, participa en el programa ESMUC Júnior i continua la formació amb Eliso Virsaladze. Ha actuat en nombrosos recitals i concerts, i ha participat en diversos concursos nacionals i internacionals, havent rebut diversos premis.

La Cobla Berga Jove es va fundar l’any 2014 a Berga. Des de llavors ha ofert audicions de sardanes per tot el territori català; també ha realitzat diversos projectes com: acompanyar l’Esbart Sant Martí de Barcelona al festival Pikkeling, concerts amb solistes convidats i concerts amb el grup Obeses, entre d’altres.  


Concert de piano i cobla. Centenari de Manuel Oltra amb la Cobla Berga Jove i Ot Ortega
Data: Diumenge, 4 de desembre
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Municipal
Durada: 1 h 30 min.
Espectacle per a tots els públics
Preu: 10 € (entrada anticipada) i 13 € (entrada a taquilla)

Venda d’entrades al web: www.ticketara.com/b/ajuntament-berga (fins a les 12 del migdia del mateix dia del concert) i a la taquilla del teatre, 1 hora abans de l’inici de la representació.

Fitxa artística
Autoria: Manuel Oltra, Ricard Lamote de Grignon, Joaquim Serra i Robert Agustina
Direcció: Denis Rojo

Interpretació: Ot Ortega (piano) i Cobla Berga Jove


 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-11-2022 19:05