Fira del Coneixement 2024

Berga acollirà una nova edició de la Fira del Coneixement. Es tracta d’una mostra per descobrir la recerca més puntera desenvolupada en els àmbits de la ciència i la tecnologia per la Universitat Politècnica de Catalunya i altres grups de recerca. Enguany, es tractaran temàtiques diverses relacionades amb els biomaterials, els llamps, els drons o el patrimoni cultural.

Més de 800 estudiants del Bages, el Barcelonès, el Berguedà, el Maresme, el Segrià i el Vallès Occidental visitaran la fira per conèixer els projectes de 8 grups de recerca pioners impulsats per l’alumnat de la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, hi haurà una exposició titulada “Nexe Aigua-Energia: un binomi sostenible” i una visita a l’espai natural de la serra de Queralt.

L’esdeveniment s’iniciarà el 17 d’abril amb una conferència titulada “Podem resoldre els reptes globals com el canvi climàtic? L’Agenda 2030 ens fa una proposta”, a càrrec de Sergi Rovira, expert en la implementació de l’Agenda 2030 i professor de UPC.

La Fira del Coneixement està organitzada per la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Exploratori dels Recursos de la natura i l’Ajuntament de Berga amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Fira del Coneixement 2024
Dates: 17 i 18 d’abril
Horari: de 9:30 a 17 h
Lloc: Pavelló de Suècia de Berga
Informacióhttps://exploratori.upc.edu/ca/fira-del-coneixement
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-04-2024 11:13