Berga acollirà la 20a edició del Torneig Casteller de Futbol que es disputarà el 24 i 25 de febrer de 2024

Última revisió 21-12-2023 15:29
21/12/2023

La capital berguedana va albergar aquesta mateixa competició cultural i esportiva l’any 2019 i l’any que ve tornarà a convertir-se en la seu del torneig de futbol sala.

Es tracta d’un esdeveniment anual que organitza una colla castellera cada any amb l’objectiu d’estrènyer vincles entre les colles d’arreu del territori. Enguany, la cita esportiva estarà organitzada pels Castellers de Berga amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga i el suport del Consell Comarcal del Berguedà.

La presentació de l’esdeveniment s’ha portat a terme aquest dijous 21 de desembre i ha comptat amb l’assistència de Bernat Girabal, president dels Casteller de Berga; Josep Fernàndez i Josep Antoni Cárdenas, membres de l’entitat castellera i coordinadors del torneig; Guillem Canal, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Berga i Moisès Masanas, vicepresident del Consell Comarcal del Berguedà.   

Una competició mixta

La 20a edició del Torneig Casteller de Futbol es disputarà el cap de setmana del 24 i 25 de febrer de 2024 i comptarà amb la participació d’un màxim de 48 colles castelleres. Els equips seran mixtos i s’espera l’assistència d’unes 1.200 persones, comptant participants i aficions que animaran les colles. Els partits de la competició es distribuiran en vuits pistes habilitades en diferents espais exteriors i equipaments de la ciutat. L’esdeveniment transcendirà el fet esportiu i es completarà amb activitats culturals i àpats de germanor. Es preveu que la gran afluència de participants del torneig repercuteixi en el comerç i l’hostaleria de la comarca.     

 

Guillem Canal, Josep A. Cárdenas, Bernat Girabal, Josep Fernàndez i Moisès Masanas durant la presentació del 20è Torneig Casteller de Futbol
Guillem Canal, Josep A. Cárdenas, Bernat Girabal, Josep Fernàndez i Moisès Masanas durant la presentació del 20è Torneig Casteller de Futbol
Autor: Ajuntament de Berga