Berga estrena l'espectacle "Sempre sobre mullat. Una història de bruixes" de la companyia La Closca amb l'EMM Berga i el Conservatori de música dels Pirineus

Última revisió 16-06-2023 12:26
16/06/2023

L’EMM Berga i el Conservatori de música dels Pirineus participen a l’estrena de l’espectacle de la companyia teatral La Closca titulat “Sempre sobre mullat. Una història de bruixes”.

L’obra, escrita per Laura Corominas, serà interpretada per la companyia de La Closca sota la direcció d’Ivan Otaola. La producció combina el realisme màgic amb diferents disciplines artístiques, incloent-hi teatre de text, gest, circ i música. La banda sonora, dirigida per Judit Marmi, serà a càrrec de l’Escola Municipal de Música i el Conservatori de música dels Pirineus.

Aquest espectacle va més enllà del que la companyia de La Closca ha fet fins ara: amb aquesta producció, s’han proposat fer quelcom diferent, desafiant els límits preconcebuts i explorant temes profunds i impactants, com és el de les bruixes.

Sempre sobre mullat. Una història de bruixes” es realitzarà en un espai exterior, l’amfiteatre del parc del Lledó, donant-li una dimensió màgica a la peça. La Closca vol traslladar al públic a un món diferent, un imaginari que convida a la reflexió i que aborda temes profunds i poderosos. És una proposta audaç i ambiciosa que demana el millor de la companyia.

Sinopsi de l'espectacle

Plou i fa sol. A l’entrada d’un bosc, hi ha un vell saüc travessat per un llamp. Revetlla, que va patir del mateix mal, es pentina recolzada al tronc socarrimat. Sota una bauma, Calèndula, Honestedat i Sense Nom s’unten les aixelles, el pols i l’anus per provar de volar. Dulcamara, capritxosa com ella sola, corre perseguint la lluna i Belladona, que hi viu enfilada, només fa que rumiar la manera de baixar-ne. Al bell mig de l’arboreda, Joana fa l’amor amb una bèstia. I el poble, que viu ben a prop de totes aquestes dones, té fam, té fe, té por, té foc. I és foc. Ja només plou. I ho fa sempre sobre mullat; sempre, sobre les mateixes.

“Sempre sobre mullat. Una història de bruixes” és una obra única i emocionant que captivarà el públic de totes les edats. L’espectacle compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga.

Dates i horaris 

El públic tindrà dues ocasions per poder gaudir de l'espectacle: 

  • Divendres, 16 de juny, a les 22 h.
  • Dissabte, 17 de juny, a les 22 h.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a través del portal web www.ticketara.com o directament a taquilla abans de l’inici de l’espectacle. El preu de les entrades és de 13 € en venda anticipada i 15 € a taquilla.

(*) Notícia elaborada per l'EMM Berga

"Sempre sobre mullat. Una història de bruixes"
Autor: La Closca