Berga licita el servei dels camins escolars per a l'acompanyament dels infants en els trajectes a peu de casa a l'escola

Última revisió 11-08-2023 14:11
11/08/2023

L’Ajuntament de Berga ha iniciat el procés d’adjudicació del contracte administratiu dels serveis d’acompanyament dels camins escolars per proporcionar a l’alumnat de primària itineraris segurs i còmodes en els trajectes a peu de casa a l’escola.

Els camins escolars són una estratègia educativa que facilita que els infants, de manera autònoma i segura, facin el camí d’anada i tornada a l’escola a peu, però també fomenten l’educació viària i valors com el respecte, la responsabilitat, la convivència i el veïnatge. El contracte del servei de monitoratge dels camins escolars té un import de 51.849,47 € (IVA inclòs) i una durada de quatre anys.

Dos itineraris de camins escolars

Berga disposa de dos itineraris de camins escolars, el camí de l’escola Sant Joan i el camí de l’escola Santa Eulàlia. Cada itinerari compta amb un punt de sortida i està marcat amb tòtems que indiquen les parades del recorregut. L’alumnat que fa ús del servei ha de desplaçar-se fins a la parada que li resulti més adient i esperar que el monitor o monitora passi per la parada per incorporar-se al recorregut fins a l’escola. La tornada de l’escola es fa seguint el mateix procediment, de manera que la persona acompanyant deixa l’alumnat a les parades corresponents. El servei es presta els dies lectius, segons el calendari escolar en curs. 

Presentació d’ofertes

Les persones naturals i/o jurídiques interessades en concórrer al concurs poden presentar les ofertes durant 10 dies hàbils a partir de la publicació al perfil del contractant, fins a les 23:59 h del dilluns 28 d’agost. La presentació serà mitjançant Sobre Digital, que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l’obertura.

Podeu consultar tota la informació referent a la licitació del contracte a través del perfil del contractant, disponible al web de l’Ajuntament de Berga.

 

Tòtem d'un dels itineraris dels camins escolars
Tòtem d'un dels itineraris dels camins escolars
Autor: Ajuntament de Berga