Berga obre la convocatòria per a la presentació de propostes pel 48è Concurs de cartells de La Patum de 2024

Última revisió 16-02-2024 14:07
16/02/2024

L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per a la presentació d’obres per escollir el cartell anunciador de La Patum de 2024.

El consistori ha donat a conèixer les bases i convocatòria de la 48a edició del concurs de cartells de les festes del Corpus, que es portaran a terme del 29 de maig al 2 de juny.    

Concurs de cartells de La Patum

El 48è Concurs de cartells de La Patum de Berga té l’objectiu d’escollir l’obra que anunciarà les festes del Corpus d’enguany. El certamen s’adreça a persones majors de 18 anys i comptarà amb un jurat qualificador que seleccionarà les propostes finalistes que seran sotmeses a votació popular per triar-ne la guanyadora, del 24 de març al 7 d’abril.

Es permetrà la presentació d’un màxim de dos treballs per participant que hauran de ser originals, inèdits i anònims. Es mantindrà el format vertical, de 38 x 60 centímetres i caldrà presentar les obres sobre un suport de cartró ploma d’uns 5 mil·límetres de gruix. També caldrà enviar les propostes en format digital a través de l’adreça de correu electrònic festes@ajberga.cat. Totes les propostes hauran d’incloure obligatòriament la inscripció: CIUTAT DE BERGA – LA PATUM – CORPUS DE 2024. La temàtica del cartell és oberta, però haurà de ser adient a la festa que motiva el concurs.

Els treballs podran ser elaborats amb qualsevol tècnica artística, però la proposta final presentada haurà de ser el resultat de l’obra prèviament digitalitzada per evitar les dificultats que poden comportar els dissenys fets amb tècniques de relleu o collage a l’hora de ser reproduïdes o impreses. Les obres participants en el concurs es podran lliurar a l’Oficina de Turisme de Berga fins a les 14 h del 22 de març de 2024.

Podeu consultar les bases del 48è Concurs de cartells de La Patum en aquest enllaç.

Programa de mà i fulletó de La Patum de 2023
Programa de mà i fulletó de La Patum de 2023
Autor: Ajuntament de Berga