Julieta i PD Morde actuaran al concert jove de Sant Marc el 27 d'abril al Pavelló Vell de Berga

Última revisió 13-03-2024 13:58
13/03/2024

L’artista catalana Julieta protagonitzarà l’actuació musical que es farà en el marc de la festivitat de Sant Marc, que se celebra cada 25 d’abril, a Berga.

El concert es portarà a terme el dissabte 27 d’abril, al Pavelló Vell de Berga, a les 22:30 h. L’actuació es completarà amb una sessió musical a càrrec de PD Morde. Les entrades anticipades es posaran a la venda el dijous 14 de març, a les 9 h, a través del portal web www.ticketara.com.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Club Voleibol Berga, que s’encarregarà de gestionar el servei de barra durant l’actuació musical. El concert organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga i té el suport  de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a través de Programa.cat.               

Origen del concert jove de Sant Marc

El concert jove de Sant Marc és una iniciativa impulsada per l’àrea de Joventut del consistori berguedà iniciada l’any 2020, arran de la diagnosi del Pla Local d’Adolescència i Joventut 2020-2024, en què es va detectar la necessitat de potenciar la programació musical adreçada al jovent. La irrupció de la pandèmia de la Covid-19 va obligar l’organització a suspendre l’actuació prevista per aquell any. Roba Estesa (2021), Camerata Bacasis (2022) i Lildami (2023) han estat les formacions i artistes que han protagonitzat les tres edicions celebrades del concert Jove de Sant Marc. Enguany, serà el torn de la cantant Julieta i PD Morde.

Referent de la nova escena pop catalana

Intèrpret, compositora i productora, la Julieta s’ha consagrat com una de les màximes referents de la nova escena pop catalana formant part d’una fornada de joves artistes reconeguts com Mushkaa, The Tyets, Figa Flawas i Maria Hein. Recentment, ha estrenat el seu nou àlbum ‘5AM’ per capítols i que està ideat com la continuació de ‘Ni llum ni lluna’, publicat a la fi de 2022 i que va portar la Julieta a recollir els premis de Disc Revelació de Catalunya, segons la crítica especialitzada, i el Millor Disc d’Autor segons el públic de la prestigiosa revista musical Enderrock.

Alguna nit tour’ és un repàs de les seves cançons més emblemàtiques i la presentació de totes les cançons del seu nou treball per capítols. Un concert ple d’energia on el públic no pararà de cantar i ballar.

PD Morde tancarà la vetllada musical amb una sessió que combinarà temes de diferents estils musicals i els èxits del moment. PD Morde és un punxadiscos berguedà amb una trajectòria professional de més de tres anys que l’ha portat a recórrer el territori punxant en diferents festes majors al Berguedà, el Bages i Osona, entre altres.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir a la taquilla del Pavelló Vell, una hora abans de l’inici de l’espectacle, i també es poden comprar anticipadament a través del portal web www.ticketara.com fins a les 12 del migdia del dia del concert. Les entrades anticipades tenen un cost de 13 € (entrada general) i 10 € (persones fins a 18 anys), mentre que les entrades comprades a taquilla costen 18 € (entrada general) i 15 € (persones fins a 18 anys). L’obertura de portes per accedir al recinte es farà a les 21:30 h.

Autorització d’accés de menors de 16 anys

Les persones menors de 16 anys (si tenen 16 anys, poden accedir al recinte sense l’acompanyament d’una persona adulta) podran accedir al concert presentant l’autorització del pare, mare o tutor/a legal i hauran d’anar acompanyades d’una persona major de 18 anys. L’acompanyant de la persona menor d’edat en serà responsable i vetllarà pel seu benestar i seguretat, així com del compliment de les normes, des de l’accés a la instal·lació, durant la celebració de l’esdeveniment i fins a la sortida del recinte, tal com recull la normativa de celebració d’espectacles públics aplicable a Catalunya (Decret 112/2010, de 31 d’agost), per la qual s’aprova el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives.

Podeu descarregar el document d’autorització d’accés a menors de 16 anys en aquest enllaç.

Julieta protagonitzarà el Concert Jove de Sant Marc de 2024
Julieta protagonitzarà el Concert Jove de Sant Marc de 2024