L'Escola Municipal de Música de Berga celebra el 8M amb un concert i una exposició al voltant de les dones compositores

Última revisió 27-02-2024 09:48
27/02/2024

L’Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus organitzen un concert a càrrec de l’alumnat que interpretarà obres de dones compositores de diversos estils i èpoques de la història de la música.

El motiu d’aquest concert és reivindicar les obres escrites per dones per a diferents instruments i formacions, ja que tot i ser obres de gran interès i riquesa musical, han quedat oblidades al calaix. El concert vol despertar l’interès per a les músiques escrites per dones tant a l’alumnat del centre com al públic en general. El concert tindrà lloc el divendres 1 de març a l’aula 003 de l’Escola Municipal de Música de Berga a les 20 h. És obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

Exposició sobre la pianista Alícia de Larrocha

Paral·lelament, l’Escola Municipal de Música de Berga, juntament amb el Conservatori de Música dels Pirineus, ha organitzat una exposició al voltant de la vida de la pianista Alícia de Larrocha (Barcelona, 1923-2009) amb motiu del centenari del seu naixement. L’exposició es podrà visitar de l’1 al 15 de març al vestíbul de l’escola, de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

Cicle de Música de Cambra

L’Escola Municipal de Música de Berga convida tothom a participar d’aquestes activitats, així com assistir al Cicle de Concerts de Música de Cambra que se celebrarà el 2 i 15 de març i el 14 d’abril, al Pavelló de Suècia i al claustre del Convent de Sant Francesc. La programació comptarà amb les actuacions de BCN Sax Quartet, Trio Orelon i Trio de canyes Vidalba.

(*) Notícia elaborada per l'Escola Municipal de Música de Berga 

 

 

Cartell - Actes de l'Escola Municipal de Música de Berga amb motiu del 8M
Cartell - Actes de l'Escola Municipal de Música de Berga amb motiu del 8M
Autor: Escola Municipal de Músic de Berga