Resum del ple de la corporació corresponent a la sessió extraordinària de juny de 2023

Última revisió 15-06-2023 21:27
15/06/2023

L’Ajuntament de Berga ha celebrat aquest dijous 15 de juny, una sessió extraordinària del ple municipal per tancar el mandat 2019-2023.

Es tracta d’una sessió per aprovar les actes de les sessions anteriors i acomiadar els membres de la corporació que finalitzen la legislatura actual.  

Actes sessions anteriors

En aquesta sessió s’ha fet la lectura i aprovació de les actes de les tres últimes sessions celebrades pels membres de la corporació municipal. Es tracta de la sessió extraordinària i urgent en què es va efectuar el sorteig per determinar la composició de les meses electorals de les eleccions municipals del passat 28 de maig (2 de maig); la sessió ordinària corresponent al mes de maig (4 de maig) i la sessió extraordinària en què es va celebrar el Ple de l’Ascensió (21 de maig).

Comiat dels regidors i regidores

Aquesta sessió ha estat l’última per a 9 dels 17 regidors i regidors que han format part del consistori i que no continuaran la pròxima legislatura.

Es tracta dels regidors i regidores següents: Eloi Escútia Fors (CUP), Marià Miró Manubens (CUP), Guillem Canal Santaeulàlia (CUP), Andreu Comas Gardner (CUP), Ramon Camps Garcia (ERC), Dolors Tous Bruch (ERC), Dolors Rial Clotet (JxB), Vicenç Vegas Crespo (JxB) i Marina Riu Suades (JxB).    

 

Sessió extraordinària del ple municipal de juny de 2023
Sessió extraordinària del ple municipal de juny de 2023
Autor: Ajuntament de Berga

Vídeos

Ajuntament de Berga - Sessió extraordinària del ple municipal (15-06-23)