Queralt Sales Soler

Regidora

08600 - Berga

Soc filla de Berga i fins als 30 anys he viscut a La Valldan. Des de petita he estat vinculada al teixit cultural del municipi: des de les Caramelles de La Valldan, la coral infantil Xerics, la Coral de l’Escola de Música, Colònies a Borredà, els pastorets infantils i els de la Farsa, col·laborant amb l’Orfeó Berguedà o formant part de la Cobla Ciutat de Berga i de la Cobla Pirineu.

Em considero una persona privilegiada per haver estudiat a l’escola de música en una època en què vaig coincidir amb un professorat i amb uns companys i companyes excepcionals, fins al punt que la música es va convertir en una de les meves professions i, sobretot, en la meva gran passió. A més de l’Escola de Música, em vaig formar a les Carmelites, a l’Institut Guillem de Berguedà, al Conservatori Professional de Música de Manresa, als Conservatoris Superiors de Música del Bruc i del Liceu i, també, a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra, on vaig cursar els estudis que més m’apropen al camí que inicio a l’Ajuntament de Berga.

En tot aquest recorregut formatiu i vital, m’he nodrit i he crescut fins a esdevenir Ia persona que soc ara. I amb tot el que he recollit en aquest camí, em presento amb la voluntat de treballar amb humilitat i coherència personal i amb vocació de servei a la comunitat per servir els interessos de Berga i dels seus habitants. Prometo ser qui soc: crítica, inconformista, exigent amb mi mateixa i amb els altres i, sobretot, treballadora i resolutiva. I també prometo treballar per Berga i per Catalunya, posant sempre en valor la cultura, la llengua, les tradicions i el patrimoni de l’única nació que sento i considero pròpia, la catalana.

Soc regidora delegada del districte de La Valldan. 

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
Queralt Sales i Soler
Última revisió 18-07-2023 12:35