Moisès Masanas i López

Quart tinent d'alcaldia

08600 - Berga

Vaig néixer a Berga el 27 de desembre de 1965. He viscut tota la meva vida entre Saldes i Berga. Soc Enginyer tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, he treballat fins al seu tancament a Carbones Pedraforca i a l’empresa berguedana Montajes Rus fins a l’any 2020, que em vaig jubilar.

Soc enginyer amb passió per la política municipal (he sigut quatre anys regidor i vuit anys alcalde de Saldes). Crec fermament en la gestió forestal i l’energia sostenible. M’interessa molt l’eficiència dels recursos naturals i la sostenibilitat del territori, crec fermament que la sobirania alimentària i la sobirania energètica són possibles i el Berguedà pot ser un model en els dos camps.

La meva dedicació i compromís envers la sostenibilitat i la protecció del medi ambient em motiven activament a la formació de polítiques públiques que abordin aquestes qüestions.

Soci d’Òmnium Cultural i col·laborador de Plataforma per la Llengua, la política local sempre m’ha interessat molt, en la mesura que és la més propera a les persones i la que pot tenir una incidència més directa en la nostra manera de relacionar-nos.

Convençut que Berga i el Berguedà tenen grans potencialitats, que entre tots hem de desenvolupar, entomo aquesta etapa de la meva vida com un repte on amb temps i ganes podem col·laborar en un projecte per fer feina per la nostra ciutat, la nostra comarca i el país.

Soc quart tinent d’alcaldia i gestiono les àrees de d’Hisenda; Polígon Industrial i Transició energètica.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Moisès Masanas i López