Clara Comellas i López

Regidora

08600 - Berga

Vaig néixer el 12 de desembre del 1995, tinc 27 anys, vaig estudiar Economia a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, vaig fer un màster de Recerca Econòmica en anglès a la mateixa universitat. Actualment, treballo al sector privat i estic estudiant Enginyeria Informàtica a la Universitat Oberta de Catalunya.

Em considero una persona proactiva, empàtica, amb ganes d'afrontar reptes i amb capacitat per adaptar-me a diferents situacions. Des de ben petita, soc una gran apassionada de l'esport, he practicat i continuo practicant natació, curses de muntanya, esquí, etc. L’afició als esports m’ha encaminat a ser una persona responsable, disciplinada i amb gran capacitat de treball en equip.

Afronto aquesta primera legislatura amb totes les ganes i amb molta il·lusió de poder ajudar a la nostra comunitat, per treballar per la ciutat on visc, i fer que tothom se’n pugui sentir una mica més orgullós.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Clara Comellas i López
Última revisió 18-07-2023 12:36