Ferran Aymerich i Torner

Regidor

08600 - Berga

Soc nascut a Berga l'any 1988, m'he format a l'escola Santa Eulàlia, a l'Institut Guillem de Berguedà i, finalment, com a Enginyer industrial especialitzat en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Durant la meva etapa professional, he treballat en empreses de diferents àmbits i en diferents departaments: Producció, I+D, Compres... Això m'ha permès desenvolupar la capacitat d'adaptar-me a diverses situacions, tenir una visió global i afrontar amb èxit nous reptes.

Em considero polivalent, amb capacitat d'anàlisi i negociadora i amb una visó positiva de les coses. L'any 2016 vaig formar part de la comissió organitzadora del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt i he col·laborat amb diferents entitats de la ciutat.

Després d'estudiar durant anys a l'Escola Municipal de Música de Berga, he format part de diferents agrupacions musicals de la ciutat i la comarca.

Aquesta és la meva segona legislatura a l'Ajuntament de Berga, hi soc amb la voluntat de treballar per la ciutat que m'ha vist créixer i transformar-la en una ciutat plena d'oportunitats per a tothom.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Ferran Aymerich i Torner
Última revisió 18-07-2023 12:35