Club de lectura

La tertúlia del Club de lectura del mes de desembre estarà dedicada a la novel·la ‘Em dic Lucy Barton’ d’Elizabeth Strout.

La Lucy Barton no acaba de recuperar-se de la que hauria d’haver estat una senzilla operació d’apèndix. La seva mare, amb qui no parla des de fa una pila d’anys, apareix als preus del seu llit d’hospital. La calma i l’assossec que regnen durant les nits de convalescència les empenyen a parlar, temptejant no només la possibilitat de retrobament sinó també l’eventualitat de la cura.  

‘Em dic Lucy Barton’ relata amb sensibilitat i compassió el retrobament de dues dones que descobreixen en la conversa la manera de recuperar el temps perdut, però també és un cas exemplar, la demostració fefaent, que la senzillesa és el camí que porta de manera més directa a la comprensió de les coses autèntiques, les que gairebé no necessiten les paraules per ser enteses.

L’activitat del Club de Lectura estarà precedida per la presentació del Quartet Entre4, que oferiran un tast musical de Nadal.

 

Club de lectura

Data: dimarts, 19 de desembre

Hora: 19 h

Lloc: Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet

 

 

19/12/2023
Hora inici 19:00
Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-11-2023 09:48