Conferència: "M'està molt bé això de les joguines no sexistes, però a mi la filla em demana nines i el fill un camió"

La segona xerrada de la 8a edició de l'Escola de Famílies es titula ‘M’està molt bé això de les joguines no sexistes, però a mi la filla em demana nines i el fill un camió’, a càrrec de Mina Torres Serveto, educadora social especialitzada en educació sexual de Mediare.


Per què hi ha joguines per a nens i per a nenes? Què fem quan ens demanen joguines clarament sexistes? Cal prohibir-les? Cal cedir? Cal comprar tot el que demanen? Com eduquem en igualtat si tot el que ens envolta els diu el contrari? Aquesta xerrada ens ajudarà a identificar la reproducció dels estereotips associats al gènere i reconèixer els models de socialització diferencial. Revisarem les idees vinculades al gènere, a través de les joguines i prendrem consciència sobre la importància d’educar en igualtat.   

El projecte de l'Escola de Famílies està promogut per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i compta amb la implicació dels centres educatius i les associacions de famílies d’alumnes. La iniciativa també disposa del suport de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Conferència: ‘M’està molt bé això de les joguines no sexistes, però a mi la filla em demana nines i el fill un camió’
Data: dimecres 22 de novembre
Hora: 18:30 h
Lloc: Escola Santa Eulàlia
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-11-2023 15:55