Berga promou una setmana plena d'activitats per fomentar la mobilitat saludable de la població

Última revisió 15-09-2023 13:28
15/09/2023

BergActiva és una campanya que es portarà a terme del 18 al 23 de setembre i que té l’objectiu de fomentar una vida saludable lligada a la mobilitat sostenible.

És la primera edició d’aquesta iniciativa que comptarà amb una programació que inclourà conferències, tallers i activitats esportives. A més, també hi haurà plafons i fulletons informatius distribuïts a la ciutat i els establiments que inclouen informació sobre diferents aspectes relacionats amb la salut i la mobilitat sostenible.

La campanya es completarà amb el sorteig de vals de compra per un valor total de 500 € i una bicicleta Specialized valorada en 675 €. Podran optar als sortejos les persones que participin en un concurs de Reels que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de Bergacomercial i/o que responguin a una enquesta sobre mobilitat sostenible mitjançant un codi QR inclòs en els fulletons informatius de la campanya.  

La campanya bergActiva està impulsada per Bergacomercial i l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració del Centre Esportiu Municipal El Tossalet, el Centre Esportiu i d’Estètica Corporal i Velo Berga.

(*) Notícia elaborada per Bergacomercial

Presentació de la campanya bergActiva amb representants de Bergacomercial, l'Ajuntament de Berga, CEM El Tossalet, CEEC i Velo Berga
Presentació de la campanya bergActiva amb representants de Bergacomercial, l'Ajuntament de Berga, CEM El Tossalet, CEEC i Velo Berga
Autor: Ajuntament de Berga