El cartell "2 en 1" ha estat exclòs de la votació popular per incomplir les bases del 48è Concurs de cartells de La Patum

Última revisió 26-03-2024 15:13
26/03/2024

El jurat qualificador ha decidit retirar la proposta titulada “2 en 1” del procés de votació popular del 48è Concurs de Cartells de La Patum de 2024.

L’Ajuntament de Berga ha tingut coneixement que l’obra incompleix una de les bases del certamen artístic i, previ assessorament dels serveis jurídics del consistori i la posterior valoració del jurat que s’ha reunit novament per tractar la qüestió, s’ha procedit a excloure la proposta de la votació popular iniciada el passat diumenge, 24 de març. Això farà que, a partir del dimecres 27 de març, la votació compti amb quatre obres finalistes: ‘Ballem!’, ‘Ens veiem a la plaça’, ‘Ja s’escolta el tabaler’ i ‘Som gegants!’.

Invalidació dels vots

Els vots emesos per a la proposta “2 en 1” fins a la seva retirada del concurs, quedaran invalidats en el moment del recompte final. La votació popular romandrà oberta fins al 7 d’abril, al vestíbul de l’entrada principal de la casa consistorial. La proposta guanyadora es donarà a conèixer durant la celebració del ple extraordinari de l’Ascensió (12 de maig), a les 11 h.

La proposta
La proposta "2 en 1" ha estat exclosa de la votació popular