L'Ajuntament de Berga obre la convocatòria per a la concessió d'espais de l'Hotel d'Entitats durant l'anualitat de 2024

Última revisió 04-04-2024 18:42
04/04/2024

Berga ha obert el període de sol·licitud per a la cessió d’espais individuals i compartits de l’Hotel d’Entitats durant l’anualitat de 2024, tal com estableix el reglament regulador d’ús de l’equipament.

La convocatòria preveu la cessió de set despatxos individuals, tres despatxos compartits i tres sales de reunions que disposen de cadires, taules, armaris, penjadors i wifi.

Termini de sol·licitud

Les entitats i associacions del municipi interessades en sol·licitar qualsevol dels espais esmentats hauran de presentar una instància genèrica, de forma telemàtica, a través del registre del consistori berguedà. El termini estarà obert fins al 26 d’abril de 2024. La concessió d’espais es farà durant un any i d’acord amb els criteris administratius, socials i associatius recollits en l’article 9 del reglament d’ús de l’Hotel d’Entitats.         

Reglament d’ús de l’Hotel d’Entitats

L’àrea de Participació Popular va impulsar la creació del reglament d’ús de l’equipament municipal de l’Hotel d’Entitats l’any 2022 amb l’objectiu de fixar les condicions per a la utilització de les estructures i recursos de l’equipament, potenciant el seu caràcter públic i obert, creant unes directrius que permetin la bona convivència i respecte entre les entitats i associacions usuàries de les instal·lacions.

Hotel d'Entitats, situat a carrer Mestre de Pedret, 2
Hotel d'Entitats, situat a carrer Mestre de Pedret, 2
Autor: Ajuntament de Berga