Berga impulsa una consulta ciutadana per a la creació d'un reglament d'ús del Centre Esportiu Municipal El Tossalet

Última revisió 24-02-2023 12:17
24/02/2023

L’Ajuntament de Berga posa en marxa una consulta oberta a la ciutadania sobre l’elaboració d’un reglament vinculat a l’àrea d’Esports.

La proposta preveu la creació d’un reglament per establir la normativa d’ús del Centre Esportiu Municipal El Tossalet. El consistori obrirà un període de consulta pública perquè els veïns i veïnes i les entitats puguin fer aportacions sobre el projecte normatiu esmentat.

Reglament d’ús del CEM El Tossalet

L’àrea d’Esports ha impulsat l’elaboració d’un reglament d’ús de les instal·lacions del CEM El Tossalet amb l’objectiu de determinar la normativa d’utilització de l’equipament esportiu per part de les persones que en fan ús durant l’any. Aquesta iniciativa permetrà al consistori disposar d’un document que recollirà les normes generals, els horaris i calendaris, l’oferta d’activitats, els drets i les responsabilitats dels usuaris i usuàries de l’equipament, entre d’altres. El CEM El Tossalet està format per un sol edifici situat a la zona esportiva Toni Sabata que disposa d’una piscina coberta, diferents sales d’activitats, sala de fitness, spa i zona de vestidors.

Consulta pública prèvia

L’Ajuntament de Berga ha obert un període de consulta pública prèvia perquè els veïns i veïnes i les entitats puguin fer aportacions sobre el projecte normatiu esmentat. Les persones majors de 16 anys i les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Berga poden fer aportacions i suggeriments presentant una instància genèrica.

En l’apartat web ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ es pot consultar la informació sobre els objectius, la necessitat i els problemes que es preveuen solucionar i l’enllaç al formulari d’instància genèrica per realitzar les aportacions que es considerin oportunes. El termini per a la presentació d’instàncies estarà obert del 25 de febrer a l’11 de març de 2023, ambdues dates incloses.  

Enllaç: Reglament d’ús del CEM El Tossalet

 

   

Piscina coberta el CEM El Tossalet
Piscina coberta el CEM El Tossalet
Autor: CEM El Tossalet