El programa "Apunta't a l'Esport d'Aventura" arriba a la quarta edició

Última revisió 06-06-2023 14:18
06/06/2023

S’ofereixen 60 places a joves d’entre 13 i 18 anys.

Aquest estiu arriba la quarta edició del projecte Apunta’t a l’Esport d’Aventura, organitzat pels ajuntaments de Gironella, Berga i Puig-Reig, el Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per fomentar la pràctica esportiva entre el jovent de 13 i 18 anys dels 3 municipis.

Activitats programades

El programa inclou activitats esportives els dilluns i dijous dels mesos de juliol, agost i setembre de manera simultània als 3 municipis, Gironella, Berga i Puig-Reig. Les activitats comptaran amb un monitor transversal que farà de referent als joves, i hi participaran entitats esportives locals i comarcals, que permetran que els joves puguin practicar esports com ara vòlei, escalada, tenis, handbol, i esports d’aventura com kayak, pàdel surf, hidropedals amb Berguedà Nàutic S.L. i Cercleaventura o rutes amb cavall, a l’Hipica Vilaformiu, entre d’altres.

Procés d'inscripció 

La inscripció al programa és gratuïta, i inclou la participació a totes les activitats i el transport des del municipi fins als indrets on es realitzen les activitats. Els i les joves interessades en participar-hi es poden inscriure telemàticament (més informació al 674642771 i al 676147608)  o presencialment a l’Ajuntament de Gironella, dimarts 13 de juny de 9 a 13 h, a l’Ajuntament de Puig-Reig, dimecres 14 de 9 a 13 h, i fins el 23 de juny de 9 h a 14 h al Telecentre (Berga). El període d'inscripcions s'acaba el 23 de juny.

Des de les regidories d’esport dels municipis destaquen que aquest programa és una gran oportunitat per conèixer els recursos i oportunitats esportives que ofereix la comarca, i animen a tot el jovent a inscriure’s.

Apunta't a l'esport d'aventura
Apunta't a l'esport d'aventura