Ariadna Herrada i Gost

Regidora

08600 - Berga

Vaig néixer a Prats de Lluçanès i soc enginyera tècnica industrial de formació. Tot i això, també he desenvolupat la meva trajectòria professional en altres àmbits. Durant sis anys he regentat un negoci de moda al carrer Major de Berga, fet que em va impulsar a formar part de la Junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga, com a presidenta durant 4 anys.

Actualment, tinc una empresa dedicada a la formació i assessorament empresarial, especialitzada en gestió i motivació d'equips de treball, lideratge, comunicació i gestió de conflictes.

Treballadora, emprenedora i compromesa, també tinc experiència en la gestió i el servei públic. Vaig ser regidora de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès entre el 2007 i el 2010, i disposo d'un postgrau de Gestió i Administració Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Consellera de Polítiques digitals, Habitatge, Transparència i govern obert del Consell Comarcal del Berguedà del 2021 al 2023.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Ariadna Herrada i Gost
Última revisió 18-07-2023 12:39