Judit Vinyes i Barniol

Regidora

08600 - Berga

Nascuda a Berga el 10 de novembre del 1976. Filla i neta de berguedans i mare de tres més, la Laura, la Tanit i l’Arlet. Visc aquí Berga amb el meu marit i família. Compromesa amb Berga i la comarca però també amb el feminisme, l’emprenedoria i el futur.

De professió, soc Llicenciada en Geologia per la UB i tinc un despatx propi on desenvolupo la meva professió. A més, he format part de l’AMPA Vedruna Berga, l’ACEB Suma i Femcat, tres càrrecs que he cedit per iniciar el projecte de Berga Grup Independent, però continuo formant part de la Fundació Impulsa i la comissió d’igualtat del Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya.

Tinc qualitats organitzatives i valoro el treball en equip per impulsar projectes de ciutat, alhora que considero crucial l’empatia per comprendre i connectar amb companyes i companys d’àmbits diversos.

Així poso a la disposició de l’Ajuntament de Berga els meus coneixements i habilitats dins els àmbits concrets en la definició del futur de la ciutat.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
Judit Vinyes i Barniol

Et pot interessar

Última revisió 18-07-2023 12:40