Andrea Corominas i Roura

Tercera tinenta d'alcaldia

08600 - Berga

Nascuda a Vic el 1960, amb un avi a casa que em transmet la passió per la medicina. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB el 1985. Especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor per l’HCP de Barcelona el 1990. Màster en Medicina Naturista a la UB. Màster de Lideratge Personal i Coaching teleològic.

Soc mare de dos fills, els meus grans regals i les meves dues lliçons a la vida. He passat gran part de la meva vida en l’àmbit hospitalari públic i sobretot dins l’àrea quirúrgica i urgències prenent decisions, treballant en equip i cuidant pacients. He format part d’equips docents a la Universitat de Vic, de diferents comissions hospitalàries i d’investigació i d’expedicions quirúrgiques en països en vies de desenvolupament.

Des del novembre de 2018 treballo a l’Hospital de Berga. Començo a conèixer la sanitat de la comarca, les seves fortaleses i les seves mancances. En el tram final de la meva carrera professional és un repte per a mi formar part de l’equip de govern de la CUP a l’Ajuntament de Berga per aportar el meu coneixement i col·laborar en aconseguir una ciutat més saludable i amable per a tothom, una ciutat feminista, inclusiva i oberta que ens faci sentir orgulloses de la nostra ciutat.

Soc tercera tinenta d’alcaldia i gestiono les àrees de de Salut i Drets Socials; Residència Municipal.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Andrea Corominas i Roura