Rosa Rodríguez i Malé

Segona tinenta d'alcaldia

08600 - Berga

Vaig néixer a Berga el 1986 i ja de ben petita em vaig començar a interessar per la música, fet que m’ha portat a participar en diferents grups i entitats de la ciutat, des de la Xaranga del Casal Panxo, que em va apropar de ben jove al moviment de l’esquerra independentista, fins a la Coral Da Capo, que dirigeixo en l’actualitat, passant per la Cobla Ciutat de Berga o la Banda del Memorial Ricard Cuadra i les diferents formacions corals i instrumentals de l’Escola Municipal de Música de Berga, que m’han permès participar i viure les diferents festes de Berga.

Vaig estudiar a l’escola de Sant Joan i a l’Institut Guillem de Berguedà i vaig decidir estudiar Arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ja que sempre m’ha apassionat l’art en totes les seves formes, però la crisi del 2007 em va ajudar a decidir dedicar-me professionalment a la música, cursant els Graus superiors en interpretació de saxo i de tenora a l’ESMUC, i el màster de Gestió cultural a la UOC.

Actualment, faig de músic en diferents grups i treballo com a professora de música a l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL) de la qual també en soc la directora.

Soc segona tinenta d’alcaldia i gestiono les àrees d’Educació; Drets Culturals; Participació Popular; Feminisme i LGTBI.

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions
    • Assistència a les sessions ordinàries del ple: 300 € per regidor/a.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea d’economia i hisenda i la comissió de l’àrea de serveis generals i finalistes: 150 € per regidor/a integrant de l’òrgan.
 Rosa Rodríguez i Malé