Ivan Sànchez i Rodriguez

Alcalde

08600 - Berga

Vaig néixer un 3 d’abril de l’any 1982 a Berga. Des de petit he tingut molt d’interès per la història i el cinema. Per aquest motiu, la vida primer em va portar fins a Lleida, on vaig estudiar la carrera d’Història a la Universitat de Lleida (UdL) i, posteriorment, a Barcelona, on vaig cursar la carrera de Comunicació Audiovisual a la Universitat de Barcelona (UB).

He fet de la meva passió la meva professió i he treballat catorze anys al Museu de les Mines de Cercs. Estic vinculat a diferents entitats de la ciutat. Vaig començar a militar al món independentista l’any 1998 a l’ABEI i després al Casal Moragues.

He estat alcalde de Berga, del 16 de juliol de 2021 al 16 de juny de 2023, a causa de la renúncia al càrrec d’alcaldessa de Montse Venturós Villalba (8 de juliol de 2021) per motius de salut. Durant el període al capdavant de l’alcaldia, he gestionat les àrees de Governació, Serveis Centrals, Comunicació, Patum, Patrimoni Cultural i Museus.  

Soc alcalde de Berga, des del 17 de juny de 2023, en ser la persona que encapçalava la llista més votada pels veïns i veïnes de la ciutat en les eleccions municipals celebrades el 28 de maig de 2023. M’encarrego de gestionar les àrees de Governació; Serveis Centrals; Comunicació; Patrimoni i Museus; Patum. 

  • Data presa de possessió: 17 de juny de 2023
  • Declaració de bens
  • Retribucions: Salari brut mensual: 3.071,43 €. Salari brut anual: 43.000 €. Dedicació: exclusiva.
Ivan Sànchez Rodriguez